Building with Wood, Research Pavilion in Stuttgart | DETAIL inspiration

Situated on the edge of the Stuttgart University campus is a new research pavilion. The starting point for this student scheme was the  unexploited structural potential of plywood. The geometry is based on linked pairs of segmental arches

 

Research Pavilion in Stuttgart | DETAIL inspiration.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.